23948sdkhjf

Sydjysk racertalent i kongeklassen

Det 18-årige sydjyske racertalent Patrick Egsgaard fra Esbjerg har skrevet en toårig kontrakt med det professionelle racerteam Elgaard Motorsport, anført af teamchefen Casper Elgaard. Dermed debuterer Patrick Egsgaard i dansk motorsports superliga, Auto-G DTC, når sæsonen starter den 5. maj på Padborg Park. Her skal han køre mod koryfæer såsom Jan Magnussen, John Nielsen, Ronnie Bremer - og sin egen teamchef Casper Elgaard.

Patrick Egsgaard har siden 2006 har kørt sig til 22 podie-placeringer i go kart. I 2012 blev han vinder af X30 DM og samlet 3’er i X30 Challenge Serien.

- Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Elgaard Motorsport, der er et super professionelt team med et rigtig godt set up og gode muligheder for sponsorpleje. Casper Elgaard og hele teamet kan lære mig en masse, siger Patrick Egsgaard og fortsætter:

- Mit mål for min debut-sæson i Auto-G DTC er at opnå en masse god erfaring og i løbet af sæsonen køre mig til bedre og bedre resultater. Jeg er i topform og helt klar til at give den fuld gas. Jeg vil i 2013 som minimum gerne ende midt i det stærke DTC-felt og ser frem til at udvikle mig som kører over flere år i Auto-G DTC.

Racerkører og teamchef for Elgaard Motorsport, Casper Elgaard tilføjer, at han glæder sig meget til samarbejdet med Patrick Egsgaard, der kommer direkte fra gokart, men allerede har testet DTC-raceren med rimelige resultater.

- Det er vigtigt for Elgaard Motorsport, at vi er med til at udvikle unge danske racertalenter, så de får mulighed for at skabe sig en motorsportskarriere, siger Casper Elgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172