23948sdkhjf

Michelin-dæk til LMPC og GTC

Automobile Club de l’Ouest (ACO) og Le Mans Endurance Management (LMEM) har netop annonceret, at man har udvalgt Michelin til at være officiel dækleverandør til LMPC og GTC klasserne i European Le Mans Series i 2013 sæsonen.

LMPC klassen anvender Michelin S9H dækket, der i tidligere sæsoner, ar vist stor holdbarhed, høj ydeevne og er et dæk i stor balance i forhold til tilpasning til bilerne.

GTC klassen får begrænsninger på antallet af dæk, idet man får tre sæt dæk til rådighed til en løbsweekend. De tre sæt vil blive mærket med bogstaverne A, B og C. Dække A skal anvendes ved den første frie træning. B-dækket ved den anden frie træning og C-dækket i kvalifikationen. Derefter må man selv administrere brugen af de tre markerede dæk i selve løbet.

Løbet er fastsat til at vare tre timer ved alle afdelinger i den nye sæson. Denne regel er indført for at være med til at mindske omkostningerne for deltagerne. Serien døde i den sidste del af 2012 sæsonen, men er nu genopstået igen efter en stor revidering af reglerne. Der er således tilmeldt 29 biler til 2013 sæsonen, der starter den 13. april på Silverstone banen i England.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078