23948sdkhjf

Tredje hold bilsælgerelever gør sig klar

Bilsælgeruddannelsen giver kompetencer på en lang række områder såsom leasing, finansiering og lovgivning, salg og markedsføring.
I slutningen af august sætter det tredje hold bilsælgerelever sig på skolebænken på Business College Syd i Mommark for at gennemføre bilsælgeruddannelsen, som er udviklet af D.A.F. og Bilbranchen under DI.

Eleverne skal gennemgå i alt ni moduler à tre-fem dages varighed – skiftevis teori og praksis – samt en afsluttende eksamen i maj/juni 2014. Det hele fordelt over cirka ti måneder, hvorefter eleverne med en godkendte eksamen kan kalde sig branchegodkendt bilsælger.

Forløbet afsluttes med en eksamen, der ruster eleverne, hvis de efterfølgende ønsker at uddanne sig videre til for eksempel biløkonom.

Bilsælgeruddannelsen giver eleverne kompetencer på en lang række områder af relevans for autobranchen – som eksempler kan nævnes leasing, finansiering og lovgivning, salg og markedsføring. Dertil kommer en lang række af gæsteundervisere, der vil bidrage med nyeste viden omkring på deres respektive faglige områder.

Spot talenterne

Hvis man som bilforhandler har et salgstalent i kikkerten, så er tiden derfor nu inde til at overveje at ansætte vedkommende og derpå tilmelde ham eller hende til Bilsælgeruddannelsen med start i august måned, opfordrer D.A.F.

Man kan få flere oplysninger om bilsælgeruddannelsen hos uddannelseskoordinator Johnny Nedergaard på Business College Syd, og man kan læse mere på www.autouddannelsen.dk, der er den nye samlende autouddannelsesportal etableret i fællesskab mellem de to organisationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063