23948sdkhjf

Årsdag om autobranchens udfordringer

Danskerne bliver i disse år ældre, flytter fra land til by, og erhvervsstrukturen ændrer sig. Desuden stiger den tekniske kompleksitet, ligesom autobranchen skal nedbringe klimapåvirkningen. Disse elementer er emner under overskriften Udfordringer & Udvikling, når brancheforeningen Bilbranchen onsdag den 30. maj klokken 14.00 afholder årsdag på Comwell Hotel Kellers Park i Vejle.

Formand for Bilbranchen, Hans Vestergaard, byder velkommen. Herefter stiller branchedirektør René Tønder Nielsen skarpt på de aktuelle udfordringer for bilforhandlerne. Underdirektør i Dansk Industri, Anders Søndergaard Larsen, går i dybden med de nye overenskomster, og fremtidsforsker Anne-Marie Dahl ser på fremtidens kunde som drivkraft for nye forretningsmuligheder.

L94 - forslaget til ændring af registreringsafgiftsloven - er til debat, inden en endnu unavngiven international ekspert ser på branchens udvikling i et europæisk perspektiv.

Kommunikationsrådgiver Christine Feldthaus, med en fortid i reklamebranchen og en nutid som livsstilsekspert på tv med programmer som Kender Du Typen, sender forsamlingen videre med arbejdsglæde og begejstring inden årsdagsmiddagen om aftenen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093