23948sdkhjf

Hertz ErhvervsDelebilen

Nyt produkt på hylden, som kan bruges af store og små virksomheder i hele landet.
Der findes to former for Hertz ErhvervsDelebilen:

For det første kan man køre i de 107 Delebiler, der er placeret 52 forskellige steder på Frederiksberg, Hellerup, Høje Taastrup, København, Odense, Københavns Indenrigs Lufthavn, Aalborg og Aarhus.

For det andet kan man kombinere brugen af Delebiler, der er placeret rundt om i de større byer, med virksomhedens helt egen Hertz ErhvervsDelebil, som er parkeret på virksomhedens adresse.

- Virksomheden kan ofte spare penge ved at udfase en firmabil eller undlade at købe en ny og i stedet bruge Hertz ErhvervsDelebilen. ErhvervsDelebilen erstatter typisk ældre firmabiler, bruger mindre brændstof og forurener mindre. Virksomheden slipper desuden for udgifter og besvær med drift af egne firmabiler: Forsikringer, service, rengøring, bestilling samt administration af kørselsgodtgørelser og taxaregninger, påpeger salgschef Søren Gerner.

- Og der er mange fordele ved Hertz ErhvervsDelebilen: Gratis parkering i Københavns og Frederiksberg Kommune samt på offentlige veje i Odense. Rådighed over en ekstra bil i travle perioder samt gratis A-abonnement til alle ansatte, mens Hertz sikrer en simpel og let gennnemskuelig fakturering og bookingsystem, tilføjer hans kollega, Brian Eg.

Mere på www.delebilen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078