23948sdkhjf

AutoMester skal have ny kædechef

Michael Damm fik kun fire måneder i spidsen for landets klart største værkstedskæde.
Efter kun fire måneder skal AutoMester kæden have ny kædechef igen.

- Det er naturligvis beklageligt. Bestyrelsen var ikke enige med Michael Damm om den fremadrettede strategi og udvikling for AutoMester. Det førte til, at vores veje måtte skilles, og Michael Damm er således fratrådt, udtaler Michael Juul Hansen, som er bestyrelsesformand for AutoMester.

- Det får dog ingen indflydelse på den daglige drift eller den positive udvikling, AutoMester er inde i. Vi har et meget velfungerende kædekontor med et utrolig engageret og erfarent personale. Der er fuld fart på produktudviklingen, og kæden har den helt rigtige markedsføringsplatform, som virker på tværs af alle medier. Inden for de næste 3-4 måneder lanceres flere rigtig spændende tiltag, som alle bredt styrker AutoMester, så vi har ingen betænkeligheder ved, at vi nu bruger den nødvendige tid til at finde den nye kædechef for AutoMester, siger Michael Juul Hansen.

Bestyrelsen har nedsat et ansættelsesudvalg, som vil forestå udvælgelse og ansættelse af en ny kædechef i løbet af de kommende 4-5 måneder.

45-årige Michael Damm afløste den 1. februar i år Marian S. Larsen, som fik en anden stilling hos FTZ efter 12 år hos AutoMester. Michael Damm kom til AutoMester fra Stenhøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079