23948sdkhjf

App til skadesopgørelser

Værksteder kan nu tage et billede af både skade og taksatorrapport på sin mobiltelefon, tilknytte en kommentar og derefter sende skadesopgørelsen ind til FAI/D.A.F.’s tekniske rådgivere, som behandler sagen.
En ny applikation skal gøre det lettere for FAI/D.A.F.’s medlemmer at få en kvalificeret vurdering af en skadessag.

Grundtanken med applikationen er, at forhandleren eller værkstedet kan tage et billede af både skade og taksatorrapport på sin mobiltelefon, tilknytte en kommentar og derefter sende skadesopgørelsen ind til FAI/D.A.F.’s tekniske rådgivere, som behandler sagen.

Alle sager bliver lagret og er tilgængelige via et webmodul, hvortil både bruger og tekniske rådgivere har mulighed for at følge sagen. Applikationen kan både bruges til at få svar på spørgsmål om en konkret skadesopgørelse eller tekniske spørgsmål om skadesudbedring.

Dermed vil FAI/D.A.F.-medlemmet få en kyndig og grundig vurdering af skadessagen, og kunden vil i sidste ende få optimal service, oplyser de to foreninger.

Applikationen er gratis og kan hentes i App Store samt Google Play. Den kan findes ved at søge på enten applikationens navn: "FAI/D.A.F." eller udbyderen "AutoIT".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094