23948sdkhjf

Ét skud i bøssen

DBFU om det ny Biltorvet: Vi har en unik chance for at være med til at bryde én udbyders meget dominerende stilling på markedet.
Direktør for Dansk Bil-Forhandler Union (DBFU), Karl-Ove Pedersen, glæder sig i lederen af det sidste nummer af foreningsbladet autobranchen over fælles fodslag vedrørende "Kilometergaranti" med 100 procents tilslutning.

- En anden sag, der har kunnet samlet hovedparten af Danmarks bilforhandlere – både nyvogns- og brugtvognsforhandlere – er opbakningen til etablering af en alternativ internet-markedsplads for brugte biler.

- Interessen for at købe aktier i Biltorvet har været meget stor, og mere end 70 procent af DBFU’s medlemmer har på nuværende tidspunkt købt en ejerandel af den ny Biltorvet. Men det er ikke nok at købe en aktie – det er nu og i de nærmeste måneder fremover, at slaget skal slås, skriver Karl-Ove Pedersen.

- Det er nu, Danmarks bilforhandlere skal vise, at de kan stå sammen. Vi har en unik chance for at være med til at bryde én udbyders meget dominerende stilling på markedet. Der er kun ét skud i bøssen – lad os sammen udnytte dette og i fællesskab svare på overskriften: Ja, Danmarks bilforhandlere kan stå sammen – bare det er vigtigt nok, opfordrer DBFU-chefen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078