23948sdkhjf

Dømt for bil-bedrag

Tidligere bilforhandler dømt til at betale 170.000 kroner i erstatning til kunde.
En tidligere bilforhandler i Frederikssund blev mandag idømt fire måneders betinget fængsel for at have bedraget Annette Bech fra Hillerød, da han solgte hende en sort Hyundai 30i, som viste sig at tilhøre et leasingfirma. Samtidig skal han betale hende 170.000 kroner i erstatning inden 14 dage.

Ved handlen i september 2010 lovede bilforhandleren at få omregistreret bilen i Annettes Bechs navn. Men gennem flere måneder blev hun spist af med forskellige søforklaringer på, hvorfor det ikke var sket. I februar 2011 gik bilforhandleren konkurs, og så forlangte leasingfirmaet at få bilen udleveret, selv om kvinden havde betalt 125.000 kroner og ladet familiens bil til en værdi af cirka 40.000 kroner indgå i handlen.

Det var en overrasket Annette Bech, der mandag kunne forlade retten sammen med sin mand Michael med en følelse af, at retfærdigheden sejrede efter mere end halvandet års opslidende kamp, hvor de har betalt 3500 kroner om månden i afdrag på en gæld, de ikke får noget for.

- Det er rigtigt rart, at han er blevet kendt skyldig, og at han får lov til at betale. Vi har fået genoprettet lidt af vores tillid til retssystemet, siger Anette Bech til Frederiksborg Amts Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109