23948sdkhjf

Største automotive begivenhed i Malyasia

Den malaysiske autobranche finder fra 7. til 9. marts 2013 sammen på landets største automesse, der netop har fået nyt navn.
Arrangørerne bag Automechanika Malaysia har valgt at give automessen et nyt navn. Fremover hedder messen Automechanika Kuala Lumpur, og messen finder næste gang sted fra 7. til 9. marts 2013 i Kuala Lumpur Convention Centre.

Det er ASEAN-landenes største messebegivenhed inden for reservedele, tilbehør og tuning, reparation og vedligeholdelse samt servicestationer og bilvask. Arrangøren bag er Messe Frankfurt, og messen støttes af Malaysia Automotive Institute samt 15 lokale og oversøiske organisationer.

Navneskiftet sker, fordi Messe Frankfurt har besluttet at give alle Automechanika-messer over hele verden bynavne fremover.

Messen i 2013 bliver 5500 kvadratmeter stor, og der kommer 190 udstillere fra 18 lande, hvilket er 15 procent mere end i 2011. Desuden forventes cirka 5500 besøgende at finde vej til messen. I 2011 havde 80 procent af de besøgende indkøbsansvar i deres respektive virksomheder.

Automechanika Kuala Lumpur vil for første gang have en europæisk udstillingspavillon, der har som sin målsætning at opmuntre europæiske virksomheder til at investere i ASEAN-landenes hurtigt voksende bilmarked. ASEAN er nu EU’s tredjestørste handelspartner, og den anden vej rundt er EU næststørste handelspartner for ASEAN. Handelen mellem ASEAN og EU ventes at vokse endnu mere som resultat af en frihandelsaftale, der ventes at blive underskrevet i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079