23948sdkhjf

Kjærgaarden Auto er landets største Nissan-forhandler

Autoforhandleren kom ind på en klar førsteplads, da Nissan afsluttede regnskabsåret den 31. marts. Ved samme lejlighed kårede Nissan Nordic bilhusets sælger Alexander Frisenberg til Årets Bedste Nissan Sælger.
- Vi er da superstolte, det er klart, siger direktør for Kjærgaarden Auto, Torben Jeppesen.

Han har netop modtaget Nissans årsregnskab, og det er behagelig læsning, hvis man er ansat i Kjærgaarden Auto. Med 572 solgte Nissan-modeller (1. april 2011 til 31. marts 2012) er Kjærgaarden Auto suverænt på førstepladsen over landets Nissan-forhandlere. Til sammenligning har nummer to på listen solgt 436 modeller i samme periode – en forskel på 136 solgte biler.

- Det er et helt fantastisk resultat, vores bedste nogensinde. Og også imponerende på baggrund af den finanskrise, vi har været igennem de sidste år. I krisetiderne ser man jo tit, at folk lige holder igen med de helt store køb, siger Torben Jeppesen.

- Men jeg må også sige, at vi er bakket godt op af Nissan. De har haft mange kampagner i årets løb – blandt andet den, hvor man kan få mindst 30.000 for sin gamle bil, når man køber en ny Micra eller Note. Det har givet stor interesse med sådan et flot tilbud, og det har vi også mærket i butikkerne, siger han.

Kåret til Årets Sælger

En af årsagerne til Kjærgaarden Autos flotte år sidder i salgsafdelingen i bilhuset i Hillerød. Her arbejder Alexander Frisenberg, der netop er blevet kåret til Årets Sælger af Nissan Nordic.

- Alexander har haft et fantastisk godt år, og det er fuldt fortjent, at han får den anerkendelse. Men det er altså heller ingen tilfældighed, at han er så dygtig. Jeg har da sjældent mødt en mand, der er så meget inde i detaljerne, som Alexander er, siger Torben Jeppesen.

Kjærgaarden Auto har haft et rigtigt godt regnskabsår, og i det nye regnskabsår er firmaet også kommet rigtigt godt af sted.

Bedste måned nogensinde

- Vi har i april simpelthen haft vores bedste måned nogensinde, fortæller Torben Jeppesen, der dog ikke skal langt tilbage i tiden for at huske, at det også kan gå den anden vej.

- Det er jo på mange måder en mærkelig branche den her, for det er kun to-tre år siden, at vi var midt i en stor krise, og i dag er det så vendt fuldstændigt på hovedet. Men om ikke andet så lærer vi da at holde fødderne på jorden og blive ved med at knokle hårdt, for vi kan alle huske, at det hurtigt kan gå den anden vej, siger direktøren.

Udover at være Nissan-forhandler, sælger Kjærgaarden Auto A/S også Ford og Chevrolet. Autoforhandleren har adresser på Lokesvej 4 i Hillerød og Kocksvej 40 i Frederikssund – staben tæller 45 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11