23948sdkhjf

Sparsom og veludstyret ny Transit

Ford lancerede en helt ny Transit-serie i Geneve tidligere i år, der bryder med de hidtil kendte normer. Den nye serie skal fremstilles i Kocaeli, Tyrkiet, fra efteråret.

Transit er en af de mest populære varevognsserier i Europa, der kommer med endnu bedre udstyr mellem de to akselafstande 4,97 og 5,34 meter. De fås som enkelt- og dobbeltkabine versioner og som personbiludgaven, der har plads til hele familien, Tourneo Custom.

Den har en lastekapacitet op til seks kubikmeter. Selv i versionen med den korte akselafstand er der plads til en EU-palle, og nyttelasten er fra 600 til 1400 kilogram.

Førerkomforten er forbedret. Det samme er sikkerhedssystemer som advarsel mod sporændring, bakkamera, anhængerstabilisering med mere. Dertil automatisk nødopkald med Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem.

Tre 2,2 liters turbo dieselmotorer yder 100, 125 og 155 hk. Den mest miljøvenlige og sparsomme motor klarer 15,2 kilometer per liter i gennemsnit med et CO2 udslip på 174 g/km. Næste år kommer yderligere versioner med baghjulstræk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172