23948sdkhjf

En velduftende bakteriedræber

En Refresh-o-mat bekæmper de sundhedsskadelige bakterier, som stortrives om sommeren og giver airconservice den sidste duft af finish.
Den danske sommer har allerede så småt tittet frem, og det giver vanen tro noget at lave rundt omkring på landets klimaværksteder. Folk valfarter til for at få foretaget service, reparation og rengøring af airconanlægget, så bilen er helt klar, når sommeren for alvor sætter sig igennem.

Ønsker man på klimaværkstedet at forkæle kunden med et aircon-tjek, som bogstavelig talt dufter af friskhed og gennemført rengøring, kan en Refresh-o-mat meget vel være det, der skal til. På blot 15-20 minutter udrydder Refresh-o-mat’en de bakterier, som typisk får liv, når varmen melder sin ankomst. Refresh-o-matén kan også bruges til at fjerne ubehagelige lugtspor af eksempelvis sved, hund og cigaretter.

- Nutidens bilejer er langt mere optaget af et godt indeklima end tidligere. Det er tydeligt, at den generelle viden og bevidsthed, vi i dag har om den luft, vi indånder, også er kommet til kabinen i bilen, fremhæver Per Flensted, adm. direktør hos Dometic Waeco.

Bakterier og svampe

Refresh-o-mat’en benyttes i forbindelse med det almindelige aircontjek på værkstedet. Alt imens fyldestationen tømmer og fylder airconanlægget, placeres Refresh-o-mat’en i bilens kabine. Herfra kobles den på airconanlægget, som desinficeres og rengøres på én og samme tid. En ultralydsforstøver fjerner de sundhedsfarlige bakterier og svampe, der sidder udvendig på airconanlæggets fordamperoverflade og dårlig lugt i luftkanalerne neutraliseres.

Refresh-o-mat’en har været kendt i flere år, men med den nye model er kapaciteten øget.

- Den Refresh-o-mat, som er på markedet i dag, kan forstøve helt op til 400 ml rengøringsvæske, hvilket gør, at den kan anvendes til så store klimaanlæg som i busser, siger Per Flensted og anbefaler værkstederne at gøre Refresh-o-mat-rensningen til en fast del af forårets og sommerens service af bilers airconanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078