23948sdkhjf

Lakerer også for Dronningen

Morten Fuhlendorff Nielsen, direktør i 3N Lakering i Thisted, markerer fredag 15. juni sit 30 års jubilæum.
Morten Fuhlendorff Nielsen, i det daglige blot Morten Nielsen, begyndte som lærling i forældrenes virksomhed i 1982 og har siden lagt flid og karriere i 3N Lakering/LAKexperten. Med hans egne ord tilbragte han hver dag i 1980’erne i kabinerne.

På det tidspunkt var produktet udelukkende autolakering, men efter en henvendelse fra nabovirksomheder, som spurgte efter industriløsninger, tog man også fat på den gren af branchen.

På det tidspunkt arbejdede 7-8 personer i virksomheden, men industrilakeringen, som stadig var vådlakering i "autokabinerne", gav dog anledning til at ansætte yderligere en lakerer.

- Det greb om sig. Vi boede dengang på godt 1000 kvadratmeter, nu har vi udvidet med en særlig industriafdeling og er oppe på 4600 kvadratmeter i alt, fortæller Morten Nielsen.

- Vi klarer person- og varebiler og reparerer også skader på større køretøjer, men fuldlakerer ikke de store træk.

3N Lakering A/S har dog lakeret seks store Iveco Stralis trækkere for Thybo Biler i Thisted.

Opgaver og danmarksmester

Man er nu oppe på omkring 25 beskæftigede med otte mand på autolakereriet, fire i administrationen og resten i industrien. Her har der været mange særlige opgaver. Morten Nielsen fortæller, at de har lakeret en opgave for kunstneren Ingvar Cronhammar. Det var seks havebænke i aluminium til Fredensborg Slotshave, en gave fra Ny Carlsbergfonden i anledningen af 40 års regent-jubilæet. I april i år blev Mathias B. Frimor fra fra 3N Lakering kåret som Danmarks bedste autolakerer.

Det er også med til at sikre deltagelse i World Skills i Leipzig i 2013, hvor 14 dages hård konkurrence venter deltagerne fra hele verden.

I 2005 overtog Morten og Joan Nielsen 3N Lakering efter Else og Viggo Nielsen, og i februar 2008 blev 3N Lakering en del af LAKexperten og efter flere år som KS 2000-certificeret kom i 2012 også en ISO 9001 oven i.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081