23948sdkhjf

Olie kan også genbruges

Beskyttelse af motoren og miljømæssige fordele forenes i den nye NextGen-olie fra Valvoline.
Valvoline introducerer NextGen SAE 10W-40 motorolie i Europa, Mellemøsten og Afrika, og flere viskositeter vil det kommende år blive introduceret løbende.

Det nye produkt er fremstillet af 50 procent avanceret genraffineret olie og giver 100 procent beskyttelse af motoren. NextGen motorolie er god til personbiler og varevogne og overgår branchens specifikationer omkring reduceret miljøpåvirkning i forhold til ikke-genbrugs motorolie.

NextGen motorolie er kulminationen af mange års forskning, teknologi og innovation kombineret med forbedringer i genraffineringsprocessen. Valvolines kemiker-team er nu i stand til at forene de avancerede additiver med genbrugte baseolier og samtidig leve op til Valvolines krævende standarder. Resultatet er et højtydende produkt, der består af 50 procent genanvendt olie og matcher kvaliteten af andre Valvoline-motorolier (som bruger ikke-genraffineret baseolie).

- I modsætning til andre olie- og energiselskaber, er vores eneste fokus motorolie, så vi kan koncentrere os om innovation og skabe motorolieprodukter af højeste kvalitet til forbrugerne, siger Sam Mitchell, adm. direktør for Valvoline.

- I NextGen kombineres vores teknologi og ekspertise i en formulering, der bruger genraffineret olie og leverer den kvalitet og ydeevne, vi kræver for at sætte Valvoline ’V’ på flasken.

Da baseolie ikke slides op, men simpelthen bliver forurenet kan brugt olie raffineres på ny og genbruges. Regenereringsteknologien har i de sidste år gjort betydelige fremskridt og følger nu en teknisk proces næsten identisk med den, der anvendes til raffinering af råolie. Fremstillingsprocessen giver også miljømæssige fordele, idet man mindsker udledningen af CO2 i niveau 20 procent (sammenlignet med raffinering af råolie). På verdensbasis anvendes der årligt 39 milliarder liter olie til motorer. Det meste af den brugte olie behandles som affald.

Hos Eurodeal, som er distributør af Valvoline i Danmark, er man meget stolte over denne nyskabende produktudvidelse og af at kunne præsentere den første "miljøansvarlige" motorolie i viskositeten 10W40 herhjemme.

- Genraffinering af brugt olie sparer faktisk en enorm masse tid og energi. Uden at være nødt til at søge, bore og udvinde råolie reducerer vi emissioner og skærer ned på forbruget af fossilt brændstof. Dette beskytter ikke alene din motor, men også vores miljø, udtaler Michael Ullerup, direktør hos Eurodeal A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078