23948sdkhjf

Nøglen til tallene

UDBREDELSEN AF INTERNETTET har de sidste 10-15 år ført til store ændringer i bilbranchen, hvor det er blevet langt nemmere for en potentiel bilkøber at finde biler og priser i hele landet, og mange gange ved bilkøberen næsten mere om en given bil end bilforhandleren gør. Denne balance vil den innovative fynske it-koncern, Autorola, gøre noget ved, og på avisens næstsidste side fortæller vi historien om et nyudviklet it-produkt, der skal få de danske bilforhandlere til at tænke anderledes, give dem et bedre overblik over bil-lageret, få prissat bilerne mere præcist og i sidste instans give dem en bedre indtjening. Det handler om at nye nøgletal skal optimere billageret. Søde ord fra Odense, som dog bakkes op af en pilotbruger. Og hans begejstring bekræftes af et markant øget salg af brugte biler - et helt godt argument.

SØDE ORD KOMMER OGSÅ nordfra - nærmere bestemt fra Norge. I en tid med stigende spænding om den længe ventede omlægning af de danske bilskatter er det altid interessant at høre om konkrete eksempler fra virkelighedens verden. Den norske omlægning af registreringsafgiften viser således, at det godt kan lade sig gøre at omlægge en værdibaseret afgift til en teknisk baseret afgift med fokus på miljø uden at skabe større problemer på markedet for nye og brugte biler - som beskrevet på side 9. Det kunne DI Bilbranchen Executive Netværk for nylig lade sig overbevise om efter en studietur til Oslo.

OM ORDENE VEDRØRENDE brint-fremtiden på side 2 er mere luftige ens søde, må fremtiden afgøre. Fast ligger det i hvert fald, at fire asiatiske bilfabrikanter har sat sig i spidsen for at udbrede brintbiler i de fem nordiske lande. Honda, Hyundai, Nissan og Toyota benyttede således den såkaldte 3GF-konference i København forleden til at underskrive en hensigtserklæring om markedsføring af brintbiler fra 2015 og etablering af et landsdækkende net af brinttankstationer. Motor-magasinet kommer rundt om det hele.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078