23948sdkhjf

Årets lærling har diesel i blodet

I dag torsdag 21. juni bliver Martin Thomsen Holm hædret med Lærlingepris 2012, når formand for DI Vestsjælland adm. direktør Hans Hellstøm Henningsen uddeler prisen hos Svebølle Auto Service, Øresøvej 2 i Svebølle, kl. 14.30.
For dem, der kender Martin Thomsen Holm, kommer det ikke som nogen overraskelse, at han gik i lære hos Svebølle Auto Service A/S. Som 14-årig startede han på værkstedet - med en kost i hånden som fejedreng, og allerede dengang var vejen banet for en karriere som lastbilmekaniker.

En karriere, som hverken han eller mester har fortrudt et øjeblik. Hos Svebølle Auto Service A/S, der er en del af transport- og logistikviksomheden Johs. Rasmussen Svebølle A/S, er de nemlig så glade for Martin Thomsen Holm, at de indstillede ham som årets lærling i DI Vestsjælland. Og det er lige præcis hvad han er.

På værkstedet er de godt kendt med familien Holm. Martin Thomsen Holm er vokset op med lastbiler og diesel, og hans to storebrødre er uddannet samme sted, også som lastbilmekanikere. Men da svendeprøven blev afleveret, viste det sig alligevel, at lillebror gav sine brødre baghjul – med et flot 12-tal.

- Martin er en holdspiller, der viser overskud i sin hverdag ved at være særdeles serviceminded. Han betjener altid kunderne på en professionel måde, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet, siger værkfører Bøje Jensen, der er ansvarlig for lærlingene hos Svebølle Auto Service A/S.

Prisen

DI Vestsjællands lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, der ikke alene er meget dygtig på sit felt. Men som også er flittig og serviceminded, og som har fokus på den faglige kvalitet.

- Ved at hædre en dygtig lærling vil vi gerne sende et signal om, at det betaler sig at gøre en ekstra indsats og vise faglig stolthed inden for sit felt. Vi kan som erhvervsliv kun udvikle os, hvis vi kan tiltrække dygtige og engagerede unge til fremtidens opgaver. Det viser Martin Thomsen Holm, siger formand for DI Vestsjælland Hans Hellstrøm Henningsen.

Hos Svebølle Auto Service A/S går de meget op i hele tiden at uddanne dygtige lærlinge til deres lastbilværksted. Det er en del af virksomhedens kultur, og derfor involverer de sig meget i arbejdet med at uddanne dygtige lærlinge

- Vi har ofte 3-5 lærlinge ad gangen. Det er meget almindeligt, at vi beholder de færdiguddannede mekanikere. Der er sågar en mekaniker, som er uddannet her på stedet, og som har været her i 25 år. Vi er faktisk lidt af en familie her på stedet. Vi engagerer os i de unge knægte og søger på bedste vis at hjælpe dem godt på vej, siger værkfører Bøje Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094