23948sdkhjf

Honda har store planer

Lancerer brændselscelle-biler i 2015 og booster salget med også nye sportsvogne og SUV'er.
Hondachefen Takanobu Ito har i Japan løftet lidt af sløret for koncernens kommende virke. Han lancerede samtidig en Civic Type R, der skal deltage i VM-serien for standardvogne fra 2015, plus tre nye hybridbiler og brændselscelle køretøjer, der lanceres i 2015 i USA og Europa. En afløser er således på vej for den første brændselscellebil, FCX Clarity.

Honda selskabet var nede efter jordskælvet og oversvømmelserne i Thailand, hvor der fremstilles biler og komponenter til det øvrige modelprogram på kloden, men nu er Honda tilbage i fulde omdrejninger. Man vil således booste salget i 2017 til seks millioner enheder fra 2,06 millioner i Japan, USA og Europa i år.

Sport er en del af Hondas DNA, ligesom der kommer en ny NSX sportsvogn sideløbende med Civic Type R. Målet hos Honda med den nye Civic Type R er at lave den hurtigste bil med forhjulstræk, der har kørt på Nürburgring.

Der kommer samtidig en mindre SUV i Europa, som er baseret på platformen på den næste Jazz-serie, men også tre nye hybrid teknologier, og det er målet at blive den bedste med de nye tre hybrid modeller i hvert segment med det laveste udslip af CO2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078