23948sdkhjf

Auto Teknik klar i 2013

Event- og marketingbureauet Goodwill har overtaget Danske Fagmesser. Nu skal der langt mere fokus på eventdelen.
Det nordiske event- og marketingbureau Goodwill ApS, der har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland, har købt aktiviteterne og driften i Danske Fagmesser. Den nye ejer skal blandet andet løfte de toneangivende messer Auto Teknik, Metal Messen og Arkitec.

Ifølge indehaver Sean Fitzgerald Coard er tiden inde til at udvikle messerne i Danmark et skridt videre. Det kommer til at ske med blandt andet sammenlægninger af messer, fokus på relationer mellem leverandører samt en række tiltag, der opbygger salgsfremmende og relationsskabende muligheder op til og mellem messerne.

- Nøgleordene er bedre markedsføring og networking - bedre relationer mellem leverandører og deres kunder med mersalg for øje. Vi skal simpelthen skabe et liv mellem og op til messerne, så vi ikke taber kontakten og den relationsskabende opbygning, der er så altafgørende i alle aspekter af erhvervslivet. Vi skal levere meget mere end blot have kompetencerne til at sælge messestande, forklarer Sean Fitzgerald Coard, adm. direktør hos Goodwill & Danske Fagmesser.

Sammenlægning af messer

Ifølge Sean Fitzgerald Coard skal hver enkelt messe analyseres med tanke på at tilføre nye kreative tiltag, der giver messerne nyt blod. Det kommer blandt andet til at ske med langt mere fokus på eventdelen, da messer i høj grad også handler om oplevelser. Men også fusioner er oplagte muligheder. Den første er allerede på vej.

- Vi er i gang med at gennemanalysere hver enkelt messe med tanke på, hvordan vi bedre kan skabe en rød tråd mellem eventdelen og det relationsopbyggende. Da nogle af vores spidskompetencer ligger på events og promotions, så er det klart, at vi skal udnytte det i forhold til hver enkelt messe. Fusioner er også oplagt, og vi annoncerer om kort tid den første sammenlægning af to messer, siger Sean Fitzgerald Coard.

Han peger endvidere på, at der til hver messe bliver udviklet apps samt et særligt messesystem, der håndterer online registrering og udsendelse af sms med mere.

Goodwill har i dag kontor og ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt er medlem af DRRB, Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening.

Danske Fagmesser har eksisteret i mere end 37 år, og har tidligere været ejet af Tpress, Aller og senest Danske Fagmedier. Messen Auto Teknik afholdes i efteråret 2013 og kan fejre 20 gangs jubilæum siden starten i 1975. Arkitec holdes også i 2013, men i Brasilien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079