23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

● Citroën Racing vil deltage næste år med tre rallybiler i samarbejde med Abu Dhabi.

● Honda har oplyst planerne for deltagelse i næste års World Supersport Mesterskab. Det sker med fire kørere: Jonathan Rea, Leon Haslam, Lorenzo Zenetti og Michael vand der Mark.

● ADAC har forlænget aftalen med Nürburgring til hele 2013. Det sikrer en del store løb på banen, som ellers var uvist med banens dårlige økonomi.

● Tre bulgarske hold vandt IRC afdelingen i Bulgarien i henholdsvis Peugeot 207 S2000, og Skoda Fabia Samt Renault Clio.

● Brasilianske Augustu Farfus vandt DTM løbet i Valencia foran A.Tambay, Audi og M. Ekström, Audi. Bedste Mercedes-kørere blev David Coulthard på en 11. plads. Finalen afvikles på Hockenheim. Mercedes-køreren GaryPaffett fører med 127 point, foran canadiske Bruno Spengler med 124 point.