23948sdkhjf

London-fond skal internationalisere Autobutler

Dawn Capital og Just Eat-millionæren Jesper Buch tror på Autobutler i 10 lande om tre år.
Den London-baserede investeringsforening Dawn Capital indskyder kapital i udbudssitet Autobutler, og også serieiværksætteren og mangemillionæren Jesper Buch, der var hovedkraften bag restaurantportalen Just-Eat, er ny investor. Han køber en ikke oplyst andel af Autobutler og indtræder i bestyrelsen. Målet er at ruste Autobutler til en europæisk ekspansion på 10 nye markeder i Europa indenfor for de næste tre år.

Norman Fiore, Managing Partner hos Dawn Capital, udtaler, at fonden finder det interessant, at Autobutler udfordrer en etableret værdikæde og udnytter potentialet i de nye markedsvilkår.

- Nu, da de dominerer hjemmemarkedet, ser vi frem til at samarbejde om at udrulle konceptet i Europa, siger Norman Fiore.

Autobutler tog hul på sin internationale ekspansion med åbningen i Sverige den 22. oktober, hvor105 værksteder har tilmeldt sig, heriblandt Euromaster-kæden. Norge, England, Tyskland og Holland er de næste lande, hvor Autobutler skal rulles ud.

Stifterne, Christian Legêne og Peter Michael Oxholm Zigler, mener, at den nye investor Dawn Capital blåstempler Autobutler og muliggør virksomhedens internationaliseringsplaner, ligesom Jesper Buch har været med til at udbrede Just-Eat og Miinto til henholdsvis 14 og 6 lande.

Jesper Buch har iagttaget Autobutlers vækst og udtaler i en pressemeddelelse, at han har investeret i virksomheden for at skabe Europas største vækstportal. I marts i år indskød også danske JL Ventures, bestående af de tidligere autobranchefolk Johnny Laursen, Jan Lehrmann og Kenneth Andersen, kapital i selskabet.

Autobutler meddeler, at virksomheden tæller 16 medarbejdere og har øget omsætningen med 400 procent i år, ligesom 820 værksteder p.t. er tilknyttet, og at portalen har formidlet cirka 50.000 forespørgsler fra de nordiske bilejere.

Autobutler fik i maj to E-handelspriser for bedste Start Up og bedste B2C-case.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079