23948sdkhjf

Køb klassisk uden sorger

Lad bare drømmen gå i opfyldelse – det er hverken dyrt, svært eller farligt at købe en klassisk bil for første gang, skriver MotorClassic, FDM's magasin om klassiske biler.
Når sommeren kommer, får drømmen om en klassisk bil ofte frit løb. Og selv om mange tøver med at kaste sig ud i det, er det hverken svært eller farligt at købe en klassiker for første gang, skriver MotorClassic, FDM's store magasin om klassiske biler.

- Man skal bare tænke sig lidt om, ikke forhaste sig og altid gå efter det bedste eksemplar af drømmebilen, man kan finde. Merprisen mere end opvejes af de penge, man sparer i reparationer på længere sigt, råder MotorClassics chefredaktør, Bo Christian Koch.

Han fraråder, at man ser på klassisk bil alene:

- Tag altid en bekendt eller et familiemedlem med. Han eller hun ser måske de skavanker, man selv overser – og kan også dæmpe en lidt ned, hvis begejstringen tager overhånd. Og så skal I se på så mange biler som muligt.

Man skal heller ikke fyre alle sparepengene af på selve bilen, men have lidt i reserve til reparation og vedligeholdelse.

- Hvor meget afhænger af bilen, men er den velplejet og enkel at reparere, er risikoen for uforudsete udgifter lille, fastslår Bo Christian Koch.

Der er flere tips og gode råd til nybegynderen i det nye nummer af MotorClassic, der netop er kommet på gaden. MotorClassic udkommer fire gange årligt.

Mere på www.fdm.dk/motorclassic
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063