23948sdkhjf

Nemmere at hente nummerplader digitalt

Fire måneder efter det blev muligt at bestille nummerplader på nettet, går det i dag strygende med kundebetjeningen, oplyser Applus Bilsyn.
Skal man bestille ny nummerplade, kan man i dag registrere sig online, fuldføre bestillingen på under fem minutter og hente nummerplader med det samme i den lokale synshal.

Helt så let gik det dog ikke i dagene efter den 6. juni, hvor Skat overdrog opgaven med registreringen af nye nummerplader til udvalgte bilforhandlere og synshaller rundt om i landet. Flere steder oplevede man blandt andet vanskeligheder med at levere nummerplader til kunderne, da Skat ikke kunne imødekomme de mange bestillinger. Og senere måtte det Digitale Motor Register lukke ned på nettet på grund af administrative udfordringer.

- Det er sjældent gnidningsfrit, når store, nye systemer starter op. Men nu er de første børnesygdomme overstået. Systemet fungerer i dag. Vores kunder kan bestille deres nummerplade på nettet på få minutter og hente den i vores synshal kort efter, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

I dag mange henvendelser

Onlinebestillingen og afhentningen af nummerpladerne i synshallerne er noget, som Applus Bilsyn godt kan mærke.

- Hver dag besøger flere hundrede personer os i vores synshaller, så på den måde har det også været positivt for os. Rent konkret betyder det, at vi kan dække vores kunders behov endnu bedre, siger Per V. Rasmussen.

Applus Bilsyn leverer nummerplader fra 98 synshaller over hele landet. Dermed er Applus Bilsyn den største enkeltleverandør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078