23948sdkhjf

Trængsel på jubilæumsmesse

Samlet knap 10.200 besøgende på FTZ Fagmesse 2012 i Odense og den bedste messe nogensinde, oplyser Jens Sørensen.
Den 10. udgave af FTZ Fagmesse blev onsdag kl. 17 skudt i gang i Odense Congress Center, og der var allerede på førstedagen masser af besøgende i de tre haller i OCC, som bød på rekordmange udstillere, hele 157 af slagsen, samt masser af handel og underholdning.

Vicedirektør Leif Larsen melder om 3700 tilmeldte besøgende onsdag den 31. oktober og 4700 torsdag den 1. november– uden udstillerne – så det bliver til små 9000 besøgende, vurderede han på messens førstedag.

Fredag meldte topchef Jens Sørensen om samlet knap 10.200 besøgende og den bedste messe nogensinde.

- Det blev en messe, vi var rigtig godt tilfredse med. Der var 10.146 registrerede besøgende, og leverandørerne havde virklig lagt sig i selen med de mest fantastisk stande, vi nogensinde har set, og personalet var i topform. Vi har faktisk "afvist" folk til at hjælpe, da der var så mange, der bød ind, sagde Leif Larsen efter messen.

- Dem, der ikke var med i år, bliver naturligvis også kontaktet næste år. Det handler faktisk om over 200 personer, der er direkte involveret over de dage det stor på, og her skal man huske, at de altså mangler i den daglige produktion, så det er alle i hele kompagniet, der er belastet og delagtige i denne succes af en messe, der også har bevirket, at vi foreløbig de næste to år også vil være i Odense, tilføjer han.

- Jeg og vi tre i direktionen er rigtigt godt tilfredse, og med sådan en opbakning ved jeg, at vi har endnu flere ideer og tanker til messen næste år. Tak til besøgende, i har været med til at gøre det her til noget særligt for os i FTZ. Messen vil blive fulgt op af et roadshow i foråret, der vil koncentrere sig kraftigt om de områder, der ligger langt væk fra Odense, så alle får mulighed for at opleve det udbud, FTZ har af varer og tjenesteydelser, udtaler Leif Larsen.

Andendagen af fagmessen foregik torsdag 1. november kl. 14 til 21.30 – efter Motor-magasinets deadline. Læs meget mere fra messen i næste avis, 12. november.

Udnævnelse

På messen løb Motor-magasinet ind i AutoMesters nye kædechef, Tommy Stuckert, som på sin vej til jobbet slog 53 modkandidater.

Danmarks suverænt største værkstedskæde, AutoMester med 438 værksteder, har således manglet en kædechef, siden Michael Damm forlod posten i juni. Efter en lang og grundig proces med deltagelse af et eksternt rekrutteringsselskab er hullet nu lukket, idet Tommy Stuckert, kædechef for søsterkæden MesterBiler de sidste fem år, per 1. november er udnævnt til AutoMester-kædechef. 54 ansøgere havde lagt billet ind på jobbet.

- Det er jeg da stolt over, også at en enig bestyrelse har peget på mig, siger Tommy Stuckert, 39 år.

Han kender organisationen og værkstederne, idet han kom til AutoMester i 2004-07. Efter et par år som kvalitetschef for SAC Leasing vendte han tilbage til FTZ 1. december 2008 og har siden stået i spidsen for MesterBiler, som i dag tæller 32 forhandlere.

- MesterBiler er en bilsalgskæde, som gerne skulle have 60-70 medlemmer på sigt, mens AutoMester jo fokuserer på værkstedsdrift, forklarer Tommy Stuckert.

Han er oprindeligt speditøruddannet i Esbjerg og var i branchen i syv år, hvorpå 12 år i autobranchen er fulgt efter – de første fire år hos Hyundai Bilimport i Kolding.

- Så jeg kender alle led i branchen, ligesom jeg hos FTZ kender organisationen, leverandører samt næsten alle medlemmer, siger Tommy Stuckert.

Ny Bosch-direktør

Også Bosch benyttede FTZ Fagmesse til at præsentere den nye direktør for Bosch Automotive, nemlig Mans Verstijnen, som per 1. november afløser direktøren gennem de sidste fem år, Ulla Bindzus.

Mans Verstijnen er fra Holland og 55 år. Han har været hos Bosch siden 1997 – de sidste tre år i Tyskland med ansvar for europæiske salgsprojekter, forinden var han chef for Bosch i Benelux i ni år. Nu flytter han altså til Danmark.

Ulla Bindzus har arbejdet for Bosch i 16 år, både i Power Tools, med økonomi og de sidste fem år som automotiv direktør. Nu vender hun tilbage til Power Tools som direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094