23948sdkhjf

Papir på godt arbejdsmiljø

Festdag på det nye store lager hos FTZ i Odense, som nu også kan bryste sig med en OHSAS 18.001 arbejdsmiljø-certificering.
Som den første i autogrossist-leddet i Danmark kunne FTZ Autodele & Værktøj A/S den 7. juni modtage en såkaldt OHSAS 18.001 arbejdsmiljø-certificering af Dansk Standard efter veloverstået "eksamen".

- Tillykke til os alle. Vi har et godt arbejdsmiljø i FTZ - nu har vi også papir på det, sagde vicedirektør Leif Larsen ved en intern festligholdende i det nye, store lager på Hvidkærvej torsdag den 7. juni. Han betegner certificeringen som både en milepæl og unik, ligesom han ikke underkender reklameværdien af certificeringen, også når der skal rekrutteres nye medarbejdere.

Den nye certificering gælder for alle adresser i Odense (Hvidkærvej 21, 23D og 50), hvor der tilsammen arbejder cirka 250 personer, og den kommer, efter at FTZ helt tilbage i 2004 sikrede sig en ISO 14001 miljøcertificering.

- I havde i forvejen et fint miljø-system - derfor lå en OHSAS 18.001 til højrebenet. Det nye certifikat er ingen sovepude, men kræver en løbende indsats, vedligeholdelse og forbedringer. Styrken ved OHSAS 18.001 er et godt overblik. I skal have ros for et fint nyt lager, som giver gode muligheder for et godt arbejdsmiljø, eksempelvis når det gælder løft, roste Asger Højland Lorentzen, ledende auditor fra DS Certificering i Århus, i sin tale.

- Desuden har der været en god inddragelse af medarbejderne, og jeg har kun mødt positive ansatte, når det har drejet sig om arbejdsmiljø, tilføjede han.

Rekord-regnskab

Også koncernchef Jens Sørensen glædede sig over certificeringen.

- Vi har netop afsluttet årsregnskabet 31. maj, og det med nye rekorder. Vi har rundet 1000 medarbejdere, og FTZ's ureviderede omsætning er steget med 127 millioner kroner til 1.747 millioner kroner. Så venner, nu går vi efter de to milliarder kroner - og det gør vi med arbejdsmiljøet i orden, bemærkede Jens Sørensen.

Kommunal ros

Også Odense Kommune glædede sig over arbejdsmiljø-certificeringen af FTZ.

- FTZ er en af kommunens største virksomheder, som er vokset meget de sidste tre år. Vi er naturligvis glade for FTZ, som vi har et fint samarbejde med. Det er vigtigt med en god dialog mellem firma og kommune, og en certificering i arbejdsmiljø er en fremragende idé - det er også derfor, vi er kommet i dag, sagde Mette Beck-Nielsen, kontorchef inden for erhvervskontakt i Odense Kommune, til Motor-magasinet på festdagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078