23948sdkhjf

Silkeborg Bilernes By vælger Biltorvet A/S

Søger fuld opbakning til at fravælge Bilbasen og Bilinfo blandt såvel medlemmerne i foreningen som blandt oplandets autoforhandlere.
Bilforhandlerne i foreningen Silkeborg Bilernes By vælger nu at slutte fuldt op om det nye aktieselskab, annonceringssted og it-platform i Biltorvet A/S. Dermed vil bilforhandlerne fra nytår fravælge at bruge såvel Bilbasen som Bilinfo, der i forhandlerkredse er blevet kritiseret gennem de sidste par år for at være markedsdominerende og for dyrt efter ny prisstruktur.

Næstformand i Silkeborg Bilernes By, Anker Lemminger, der er adm. direkør i Sand Jensen Automobiler A/S, fortæller fra et nyligt møde 13. november på Gammel Skovriddergaard for alle Silkeborg-områdets 130 bilforhandlere, at der kun var anerkendende ord og spørgsmål til Biltorvet A/S og det tilhørende Autodesktop it-værktøj til bilforhandlerne.

- Vi skal nu have fuldt overblik over, hvor mange der er med i den totale overgang, idet nogle af vores medlemmer ikke var til stede på Biltorvets præsentations-aften. Fuld overgang bliver ikke et krav for at være med i foreningen, da afgørelsen klart ligger i den enkelte forretning. Men min vurdering er, at op mod 90 procent af vores 16 forhandler-medlemmer allerede har købt aktier i Biltorvet A/S og dermed tilkendegivet deres opbakning til autobranchens eget nye projekt, siger Anker Lemminger til Motor-magasinet.

Opfordrer bilbyer

Han tilføjer, at Silkeborg Bilernes By opfordrer andre bilbyer til at følge Silkeborg-forhandlernes eksempel.

Et nyt fællesmøde om overgangen vil blive afholdt igen i Silkeborg sidst i november. På spørgsmålet om hvorvidt der ligger en risiko for at flytte markedsdominansen fra Bilbasen/Bilinfo til Biltorvet/Autodesktop svarer Anker Lemminger, at det ser han ingen fare for, og at det under alle omstændigheder er vigtigt at have valgmuligheder.

- Med Biltorvet A/S’ selskabsform, med en branchevalgt bestyrelse, skal der ikke opbygges en formue, så der ligger en helt anden tankegang bag Biltorvet/Autodesktop end for Bilbasen/Bilinfo, siger Anker Lemminger.

Bilinfo overgået

Han understreger, at Sand Jensen Automobiler, i mange år har haft glæde af at bruge Bilinfo, som han mener har gjort det godt gennem tiden. Ligesom han finder Bilbasen et godt medie. Men hans vurdering er, at det nye Autodesktop hos Biltorvet nu er meget komplet, med blandt andet CRM og dækhotel, og derfor nu overgår Bilinfo og dermed dækker et større behov for mange forretninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082