23948sdkhjf

Rekordmange udenlandske udstillere på Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai, der er verdens næststørste autofagmesse efter Automechanika i Frankfurt, tiltrækker professionelle indkøbere og besøgende fra hele autobranchens industrikæde til 2012-udstillingen, som holdes 11. til 14. december i Shanghai New International Expo Centre.

Messen er platform for mange udenlanske virksomheder, der ønsker at gøre deres entre på det kinesiske markedog og for kinesiske virksomheder, der ønsker at ekspandere deres forretninger fra Kina til udlandet.

Automechanika Shanghai dækker hele autobranchen, både OE og eftermarkedet, og deles op i de tre sektorer: reservedele og komponenter, reparation og vedligeholdelse samt tilbehør og tuning.

Der vil være 3900 udstillere, hvilket er rekord, og der vil være gode muligheder for internationale virksomheder for at finde forhandlere og distributører for dem, som ønsker at udvide deres forretninger i Kina.

Der vil være 13 udenlandske pavilloner. Der vil blandt andet være en britisk pavillon, ligesom den indiske har udvidet sit areal med 75 procent. Der vil blandt andet også være pavilloner for Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Singapore, Spanien, Thailand og USA.

Udstillingen vil dække over mere end 180.000 kvadratmeter, hvilket er 13 procent mere end sidste år.

Flere oplysninger på www.automechanika-shanghai.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079