23948sdkhjf

Fortsætter som hovedsponsor for biløkonomer

Samarbejdet har i det første år været så godt, at Bilinfo fortsætter som sponsor for biløkonomuddannelsen ved Erhvervsakademi Aarhus og CPH Business.
Bilinfo har fået et frugtbart samarbejde i gang med de studerende og ledelsen af biløkonomuddannelsen ved Erhvervs Akademi og CPH Business. Derfor fortsætter Bilinfo som sponsor for uddannelsen i det kommende år og ser gerne, at samarbejdet udvides.

- Vi har fået rigtig meget ud af de arrangementer, vi har haft med biløkonomerne. Kombinationen af de studerendes praktiske erfaring og deres teoretiske baggrund er vigtig for os, når vi deler viden om markedet, og vi fremviser vores produkter for dem, siger Søren Braad Steen, udviklingschef hos Bilinfo.

I det forgangne år har biløkonomerne været på besøg hos Bilinfo to gange, og begge gange har arrangementerne været en succes.

- Vore studerende har været meget glade for at blive inddraget i, hvordan Bilinfo er bygget op, og hvordan markedsføringen af sådanne koncepter foregår. Vi ser frem til et fortsat frugtbart samarbejde og er glade for og stolte af, at Bilinfo kan bruge os som sparringspartnere, udtaler Finn Rolighed, koordinator for biløkonomuddannelsen, der også er meget tilfreds med, at biløkonomerne får lejlighed til at følge udviklingen af Bilinfo.net på nærmeste hold.

Grobund for mere

Bilinfo er i øjeblikket i fuld gang med at udvikle en ny version af Bilinfo-programmet, der i fremtiden kommer til at hedde Bilinfo.net. Her håber Søren Braad, at det nye hold biløkonomer vil give input til udviklingsarbejdet.

- Bilinfo.net udvikles i tæt samarbejde med branchen, herunder bilforhandlere og finansieringsselskaber. Biløkonomerne bliver inviteret til at være med i udviklingen, og jeg ser i det hele taget frem til en udvikling af det fine samarbejde, vi har i dag, siger Søren Braad Steen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078