23948sdkhjf

Farverige dage i Aalborg

Messe hos lakgrossisten til flere brancher, Aalborg Farve og Lak A/S, blev genoptaget med succes.
Lak-grossisten Aalborg Farve og Lak A/S havde forleden inviteret kunder, leverandører og forretningsforbindelser til et par farverige messedage i det nordjyske. På udstillersiden var der et bredt udvalg af leverandører repræsenteret såsom blandt andet 3M, AkzoNobel, Beckers, Tikkurila, Wagner, Mirka og ServiceGear.

Alt dette blev krydret med masser af spændende tilbud, mad, konkurrencer og udstillinger. En lignende messe er ikke blevet afholdt i Nordjylland i over 10 år.

– Vi modtog cirka 300 gæster på messen, så det var en succes. Vores kunder har stor geografisk spredning, og det var ønsket om at møde vores og leverandørernes kunder og give dem mulighed for at møde deres forhandler og sætte ansigt på de personer, som de til daglig har kontakt med pr. e-mail og telefon, der var de primære årsager til messedagene i Aalborg, siger salgskonsulent hos Aalborg Farve og Lak A/S, Flemming Jensen.

Det er ikke en rigtig messe for autofolk, hvis ikke der er øl, pølser og letpåklædte damer. En dejlig pige blev bodypaintet i fineste stil af airbrush-teamet fra striping.dk og eastsideairbrush.dk, der også udførte airbrush på karrosseridele af højeste kvalitet.

- Der blev solgt en masse varer på de to dage. Det er derfor næsten sikkert, at der ikke kommer til at gå 10 år igen, før vi stabler et lignende arrangement på benene, siger Flemming Jensen, der takker leverandører og gæster for den store opbakning.

Aalborg Farve og Lak A/S blev startet i 1988 af den nuværende ejer Jørgen Pedersen, der har inddraget sønnen Jesper som medejer af virksomheden, der beskæftiger 10 ansatte.

Udover forhandlingen af Sikkens og Lesonal autolak, er grossisten også forhandler af Tikkurila industrilakker og Beckers bygningsmaling, samt totalleverandør af slibegrej, afdækningsmateriel, sikkerhedsmateriel, non-paint produkter, emballage, malerpumper med mere til flere brancher.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078