23948sdkhjf

Bike-Shoppen har gjort det igen

Viborg-firma er for femte gang inden for syv år kåret som "Årets Forhandler". Titlen gives af Yamaha Danmark til den forhandler, der gennem året har det største salg af Yamaha-motorcykler.
- Vi har vel egentlig vidst det hele tiden. Og været lidt stolte over, at det sker i vores by. Og nu er det ganske vist. Bike-Shoppen i Viborg har igen bevist, at det er Danmarks største og mest sælgende forhandler af Yamaha-motorcykler. Og det i en sådan grad, at Bike-Shoppen solgte omkring dobbelt så mange motorcykler, som den butik, der blev nr. 2, fortæller de to ejere, Conni og Lars Jochumsen.

For femte gang på kun syv år er Bike-Shoppen blevet kåret som den mest sælgende forhandler, og det er ikke ufortjent. Bike-Shoppen har siden sin start i 1989 udviklet sig til at blive Danmarks førende forhandler af blandt andet Yamaha-motorcykler.

Bike-Shoppen har desuden gennem de seneste år udvidet forretningen med en net-shop, hvor man i ro og mag kan sidde hjemme og bladre gennem forretningens righoldige katalog. Net-shoppen har under Philip Jochumsens ledelse været inde i en rivende udvikling. Faktisk i en sådan grad, at det er ved at være nødvendigt at ansætte endnu en medarbejder til den del af virksomheden.

Bike-Shoppen ejes af Conni og Lars Jochumsen, der siden starten har siddet ved roret i det, der har udviklet sig til at blive Danmarks førende motorcykelbutik. Et besøg i butikken på Gl. Skivevej i Viborg er et besøg i en verden af krom, læder og drømme.

Opskriften på succes

Lars Jochumsen forklarer selv her, hvorfor Bike-Shoppen igen blev den største forhandler:

vi har troet på det, og vi har kæmpet som gale med lange arbejdsdage

vi har et godt produkt og samarbejde internt i huset

vi har god og loyal kundekreds

vi har bibeholdt et stort og varieret varesortiment

vi lægger stor vægt på at pleje vores kunder og yde dem ekstra god service

vores net-shop salg er stadig stigende og en afgørende faktor i hverdagen og udvider vores kundekreds time for time døgnet rundt

det, at vi i alle årene er kommet ud til kunderne på deres hjemmebane, bærer nu frugt

vi - på trods af at de meget specielle kørekortsregler fra den nye regering gør livet svært for alle motorcykelforhandler – har hurtigt fundet nye veje

vi solgte næsten dobbelt så mange motorcykler som nummer to. Det er ikke set før i Danmark og må vel betragtes som en ny rekord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078