23948sdkhjf

Legendarisk racerknallert kører igen

Classic Race Aarhus er også en fest for de historiske motorcykler og knallerter, når næste løb afvikles den 22.-24. juni. Her kan man blandt andet opleve en lille motorcykel med en unik dansk racerhistorie.

Tilbage i tresserne var Dan Jeppesen en af landets bedste Road Racing kørere. Bogtrykkeren fra Nørrebro var nærmest uovervindelige på en 50 kubik racerknallert, der var specialopbygget med en Puch-motor. Den genopstår under afviklingen af Classic Aarhus Race i næste måned, og ejes nu af Anders Elsberg, der har været i forbindelse med en østrigsk fabrikstuner, der er 76 år, men som husker den lille maskine, som var det i går, fortæller Elsberg.

Classic Race Aarhus oplyser endvidere, at der i år også bliver spændende aktiviteter for børnene. Blandt andet med motoriserede køretøjer, hvor de kan prøve en ATV-crosser med mere. Er man ikke stor nok til at selv at køre, er der mulighed for at tage turen med mor eller far.

Seneste nyt fra arrangørerne er oplysningen om, at der er lagt op til det største antal Ferrari F40 på dansk grund. Det er 25 år siden, modellen kom frem. Det var den hidtil hurtigste bil med en topfart på 324 km/t. Det skal fejres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078