23948sdkhjf

DBU Pokalen får ny hovedsponsor

Danmarks største fodbold-turnering, den traditionsrige DBU Pokalen, har fået ny hovedsponsor, værkstedskæden Hella Service Partner, der med FTZ i ryggen har indgået en to-årig aftale.
DBU Pokalen er med godt 700 deltagende hold fra Serie 6 til Superligaen DBU’s største turnering. Turneringen 2012/2013 er netop sparket i gang, og parallelt med turneringsstarten er de sidste detaljer faldet på plads med de næste to års hovedsponsor, FTZ Autodele & Værktøj og dennes koncepter, herunder Hella Service Partner.

- Vi er glade for, at vi kan sætte navn på den nye hovedsponsor for DBU Pokalen. Vi har i år stort fokus på rebranding af den traditionsrige turnering og glæder os over at have fundet en partner, der er klar til at tage del i dette gennem deres store forhandler netværk. Samtidig ser vi mange synergier i samarbejdet, blandt andet på målgruppeniveau, hvor vores primære målgruppe, mænd på 15-45 år, matcher godt med Hella Service Partner kæden og FTZ’s segment, udtaler DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen.

Også hos FTZ og Hella Service Partner er der glæde og stolthed over det nye sponsorat. Blandt flere værkstedskoncepter har man i første omgang valgt at eksponere Hella Service Partner i forbindelse med DBU Pokalen.

- Vi glæder os til at samarbejde om DBU Pokalen, der er en vigtig del af fodbolden, Danmarks nationalsport. Vi vil gerne være med til at højne opmærksomheden omkring DBU Pokalen. Særligt fordi at alle er med, alle har muligheder for at spille med – både bredde og elite. Turneringen er komplet og samler det hele under ét, siger adm. direktør, Jens Sørensen, der selv er passioneret fodboldentusiast.

- Pokalkampe er anderledes end andre fodboldkampe, de er særligt dynamiske og med masser af overraskelser. Der satses, det er seriøst og underholdningsværdien er stor. Det er noget helt specielt, og det vil vi gerne associeres med. Samtidig vil vi naturligvis bruge sponsoratet til kunde- og medarbejderpleje og eksponering i sammenhæng med landets mest populære sport. Vi ønsker at bruge aftalen bredt, fortæller Jens Sørensen, hvis bror i øvrigt har vundet turneringen hele tre gange.

- Jeg har selv været så heldig at overvære finalen tre gange tidligere, da min bror, Knud Herbert Sørensen, har vundet den tre gange; i 1975, 1977 og 1981 - alle med Vejle Boldklub, tilføjer han.

Dette års Pokalfinale spilles den 17. maj klokken 18 i Parken, når AC Horsens møder FC København.

Mere på www.dbupokalen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078