23948sdkhjf

FTZ ruller landet rundt med nyt til værkstederne

Der er masser af nyheder og underholdning, når FTZ Roadshow kører med en karavane af rullende udstillere rundt i landet sidst i maj. I år begynder turen ved FTZ afdelingen i Aalborg den 21. maj med udstillingsbusser og -trailere samt det største antal leverandører hidtil i FTZ Roadshows historie. Derefter ruller roadshowet videre til Silkeborg 22. maj, Esbjerg 23. maj, Middelfart 24. maj, Nykøbing F. 29. maj og sidst Glostrup 30. maj.

I alt 33 leverandører vil være klar til en snak om deres produkter samt deres seneste nyheder. FTZ vil blandt andet præsentere sit rudekoncept i et helt temaområde, hvor der bliver repareret stenslag samt skiftet ruder. To nye demobusser er fra AST i England og fra værktøjsleverandøren Sealey.

FTZ opfordrer landets mekaniker-mestre og ansatte til at kigge forbi de seks byer i tidsrummet kl. 15.00-20.00 for at få en inspirerende og hyggelig eftermiddag med kolleger i branchen, salgskonsulenter, leverandører og mange flere. Der vil være pølsebod samt en øl eller sodavand til at slukke tørsten.

De første 25 kunder hvert sted får en velkomstgave, og man kan vinde en VIP tur til Le Mans.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078