23948sdkhjf

LeasePlan åbner for privat bilsalg

Leasingvirksomheden LeasePlan Danmark begynder nu at sælge ud af de tilbageleverede leasingbiler direkte til private bilkøbere.
LeasePlan har åbnet et bilsalg for brugte biler målrettet privatmarkedet. Leasingvirksomheden, der leaser biler til erhvervslivet og typisk sælger de brugte biler videre engros, vil fremover sælge en del af de brugte, tilbageleverede biler direkte til private bilkøbere.

- Kort sagt kan vi med vores nye bilsalgsforretning tilbyde de private bilkøbere en rigtig god handel: En god brugt bil til en meget attraktiv pris i fornuftig kosmetisk stand og teknisk i orden. Og ikke mindst vil køberen hos os få fuld sikkerhed og garanti for kilometertal samt komplet service- og reparationshistorik, siger Lars Eegholm, adm. direktør hos LeasePlan Danmark.

Netop snyd med for eksempel kilometertal har været et problem på brugtvognsmarkedet, men da LeasePlan har ejet bilerne fra dag ét, har man således fuld historik på bilen og kan give 100 procent garanti for kilometerstanden, meddeler selskabet.

- Bilerne sælges fuldt serviceret og uden fordyrende mellemled. Og naturligvis i overensstemmelse med dansk lov om forbrugerkøb, herunder med den normale garanti og reklamationsret. Vi åbnede for vores private bilsalg den 1. oktober. Få timer efter havde vi solgt den første bil, og herefter har vi oplevet en overvældende interesse. Det bekræfter os i, at der er et marked for denne type bilsalg. Vi vil fast have 40-50 attraktive biler på lager af forskellige modeller og typer, og så har vi mulighed for at hjælpe køberen med at finde en forespurgt model på vores store engroslager, som altid består af flere hundrede biler af alle typer, siger Lars Eegholm.

Carnext.dk fortsætter

Bilerne vil kunne ses på Bilbasen eller direkte på LeasePlans hjemmeside www.leaseplan-bilsalg.dk. Som en ekstra service kan interesserede få tilsendt tilstandsrapport inklusiv billeder af bilen, så man får et hurtigt og præcist billede af bilens stand.

Desuden tilbyder LeasePlan en finansieringsmulighed, og det er muligt at få leveret den købte bil til døren.

Forretningen ligger på Midtager 20 i Brøndby og har åbent mandag til fredag kl. 9.30-17.30 og på udvalgte søndage henover året.

LeasePlan sælger omkring 5000 brugte leasingbiler om året videre engros - typisk til bilforhandlere - via sin egen salgsplatform www.carnext.dk, som fortsat vil køre videre. LeasePlan regner med at sælge omkring 500 biler til private bilkøbere om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094