23948sdkhjf

Jumbo ruller med slangen

Den nyeste generation af Jumbo Vaskeanlæg har fået automatisk oprulning af slangen.
Det er et kendt problem, at der mange steder bliver brugt i alt for store mængder af vaskemidler, fordi "hånddoseringen" ikke er præcis nok, og man ofte overdoserer.

KlarTek præsenterer nye modeller af de kendte Jumbo-systemer, som både kan leveres til vægmontering eller som mobilt anlæg.

Begge muligheder er kompakte bilvaskesystemer, der kan styre doseringen af forvaskemidddel, autoshampoo og skyllevoks. Anlæggene er et alternativ til de automatiske vaskeanlæg, der forefindes rundt omkring i landet.

Med et Jumbo-anlæg på hjemmebanen undgår man at skulle køre hen til vaskepladsen og måske at skulle vente i kø.

- Der er i løbet af årene blevet solgt mange anlæg til vognmanden, busselskabet, taxivognmanden samt andre, der foretrækker at vaske bilen selv, fortæller Jens K. Jensen fra KlarTek Danmark ApS.

Der har løbende været en udvikling af de forskellige modeller. Med de nyeste ændringer er der virkelig tale om forbedringer. Anlæggene er nu monteret med automatiske slangeoprullere, så det er meget hurtig at komme i gang med vasken samt oprydning efter vasken.

- De nye modeller er oplagte anlæg til de professionelle brugere, som klargøringscentre og autoforhandlere.

- Til forskel fra andre anlæg på markedet, har vi to muligheder for justeringer. Det er muligt at justerer sæbemængden og vandmængden. Således kan vi tilpasse vores anlæg til netop det vandtryk der forefindes på vaskepladsen. Alt fungerer ved hjælp af normalt vandtryk, ingen strøm eller luft, siger Jens K. Jensen.

- Forvaskemiddel sprayes med lansen på bilens mest snavsede områder. Herefter vaskes der med skum/shampoo gennem børste og afskylles med skyllevoks.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078