23948sdkhjf

Snydt af hjemmesider med bilpriser

Forbrugerrådet advarer forbrugerne mod en række hjemmesider, der lokker med en individuel vurdering af prisen på biler. Man skal blot indtaste registreringsnummeret og andre oplysninger på bilen.

Forbrugerne accepterer betingelserne samtidig med, at de med et klik bekræfter, at de er over 18 år. Men så modtager de en regning på 399 kroner med posten, skriver forbrugerbladet Tænk.

Også forbrugere, der har forladt hjemmesiderne, efter de opdagede, at det kostede penge at få bilen vurderet, har modtaget en regning.

Derfor tyder noget på, at postadressen er fundet ud fra den IP-adresse, som tilhører computeren, der har været inde på hjemmesiderne.

Juridisk konsulent i Forbrugerrådet Jakob Steenstrup siger, at det ikke er tydeligt nok på hjemmesiderne, at der reelt er tale om en aftale mod betaling. Forbrugerne har derfor ikke pligt til at betale.

- Jeg vil anbefale, at man holder sig væk fra disse sider og retter henvendelse til Forbrugerombudsmanden, hvis man føler sig vildledt eller på anden måde snydt, siger Jakob Steenstrup til Tænk.

Der er tale om følgende hjemmesider: auto-pris.com, bil-pris.com, dinbilpris.com og danskebilpriser.com, oplyser Ritzau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078