23948sdkhjf

Buleudretning i et kvart århundrede

DAS Karrosseri A/S i Rødovre fejrer 25 års jubilæum den 7. september.
DAS Karrosseri A/S (DAS er forkortelsen af Dansk Auto Service) startede i 1987 på Bjerringbrovej i Rødovre, men voksede hurtigt ud af disse lokaler og flyttede til den nuværende adresse på Krondalvej 11, som er indrettet med noget af markedets mest avancerede opretterudstyr.

Blandt andet er DAS Karrosseri det eneste A-certificerede Aston Martin værksted i Skandinavien. Det betyder i praksis, at alle komplicerede skader på såvel Aston Martin, Rolls Royce og Jaguar etc. repareres hos DAS Karrosseri.

Størstedelen af de cirka 70 skader, der repareres hver uge, er dog buler på helt almindelige familiebiler, varevogne og skolevogne - for alle bilmærker, og de fleste forsikringsselskaber benytter DAS Karrosseri og det har de gjort i 25 år.

Kim Myrup er hovedaktionær og daglig leder af virksomheden, og det var også ham, der sammen med tre andre grundlagde værkstedet.

Konceptet var fra starten kontroversielt, fordi Kim Myrup havde adopteret sin fars idé om at give alle kunder en gratis lånebil, mens deres egen blev repareret.

Det måtte man ikke - det blev karakteriseret som “tilgift", og i flere år måtte kunderne betale et mindre beløb for lånebilen, før myndighederne accepterede, at det nu var blevet kutyme i bilbranchen. Lånebilerne har været en stor succes hos kunderne, og i dag tilbydes både familiebiler, skolevogne og varevogne som lånebil, oplyser en pressemeddelelse.

DAS Karrosseri har pt 28 medarbejdere, fordelt på karrosseriværkstedet og kontoret, hvoraf flere har været med fra virksomhedens start.

Pladesmede og mekanikere uddannes hele tiden i de nyeste teknikker, ligesom der hele tiden uddannes nye pladesmede. For som Kim Myrup udtaler:

- Man kan jo ikke forvente at have fagligt veluddannede pladesmede i fremtiden, hvis ikke man vil arbejde med lærlinge - og vi har altså brug for de bedste medarbejdere.

Mere på www.das-karrosseri.dk

Jubilæet bliver fejret med forretningsforbindelser, venner af huset og medarbejdere fredag den 7. september kl. 13-16 i virksomheden på adressen: DAS Karrosseri A/S, Krondalvej 11, 2610 Rødovre
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109