23948sdkhjf

Airbag-tyve huserer i Nordsjælland

33 biler udsat for målrettet tyverie i Hillerød og Værløse.
Målrettede indbrud hos bilforhandlere, hvor tyvene bryder et stort antal biler op og stjæler deres airbags. Det har tidligere været et stort problem i Hillerød, og nu har airbags-tyve slået til igen.

Denne gang mod Nissan Hillerød hos Kjærgården Auto på Lokesvej. Her knuste ukendte gerningsmænd ruderne i 21 nye Nissan Quashqai og stjal bilens airbag fra ratstammen. Det skete i tidsrummet søndag klokken 17 til mandag 6.15, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Næsten samtidig stod sorte Audier i høj kurs hos airbagtyve i Værløse. Nordsjællands Politi i Gentofte fortæller til Frederiksborg Amts Avis, at der er anmeldt 12 tyverier fra biler i politikredsen, og særlig hårdt ramt er Værløse.

Der er anmeldt flere tyverier på Elsevej, men også Inasvej og Hejrebakken er blandt de steder, hvor der er begået indbrud i fortrinsvis Audier. Indbrudstyvene har i de fleste tilfælde brudt bildøren op og fjernet airbags og navigationsudstyr.

I et enkelt tilfælde er det gået ud over en Toyota Verso, men ellers er det Audier af model A6 eller A3, der har været i tyvenes søgelys natten mellem søndag og mandag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126