23948sdkhjf

Mark Webber vinder på Silverstone

Formel 1-køreren Mark Webber vandt foran Fernando Alonso på Silverstone efter en kamp om bløde og hårde dæk.
I en taktisk kamp mellem hårde og bløde dæk lå Fernando Alonso og Mark Webber og kæmpede om sejren i søndagens Formel 1-grand prix på Silverstone. Webber sluttede på hårde dæk, og det viste sig at være vejen til sejr.

I den samlede stilling betyder det, at Webber haler syv point ind på Alonso i kampen om verdensmesterskabet.

Spanieren fører med 129 point, mens Webber på andenpladsen nu har 116 point.

Søndagens tredjeplads Sebastiian Vettel (Red Bull) er også treer i den samlede stilling med 100 point.

Alonso førte ellers det meste af løbet, men mens han lagde ud med hårde dæk og senere skiftede til bløde, gik Webber den anden vej og havde de hurtigere hårde dæk på bilen, da løbet skulle afgøres.

Webber kørte sig langsomt ind på Alonso, og med seks omgange igen var det kun et spørgsmål om at finde det rette sted til en overhaling. Allerede én omgang efter var Alonsos venstre fordæk slidt i bund, og Webber gik forbi ham uden problemer.

Dermed understreger Webber også, at Red Bull bør satse på ham frem for Vettel i kampen om den samlede sejr.

En anden slags drama stod japanske Kamui Kobayashi (Sauber) for, da han i et pitstop kørte ind i sine mekanikere. Om han gled eller ikke fik bremset i tide var svært at vurdere, men flere mekanikere sprang for livet og deres gode helbred.

Ellers sørgede tørvejret for, at selve løbet ikke blev det helt store drama, som mange havde frygtet efter regnfulde og rodede kvalifikationsløb.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078