23948sdkhjf

Fart gav glød i øjnene ved Metal Rally

Metal Rally i Skjern var en succes, og rigtig mange af branchens lærlinge lagde arm med rigtige rallybiler.
I tirsdags den 14. august var mange forventningsfulde elever fra Skjern Tekniske Skole mødt op for at prøve kræfter med rigtige rallybiler. Arrangementet hedder Metal Rally og er blevet til i et samarbejde mellem DASU, Dansk Metal, lokale motorsportsklubber, og Motor-magasinet er med som mediepartner.

Autofaglærer Ove Kviesgard var én af dem, som lagde de mere end velvillige elever til. Også han var glad for, at eleverne havde mulighed for at komme ud at prøve kræfter på den lukkede bane. Inden det kom så langt, viste en repræsentant fra Ringkøbing og Omegns Motorklub, hvordan det kunne gøres. Nogle af rallyaspiranterne tænkte tydeligvis, at det kunne de godt gøre efter, men det viste sig snart, at et er tanke, et andet er praksis.

I år er det andet år, Metal Rally køres, og karavanen besøger årligt 15 skoler. Tovholder på arrangementet, Henriette Juel Bruhn, fortæller, at programmet er stramt, og at man indimellem besøger tre skoler om ugen. Om det giver DASU flere medlemmer, kunne hun ikke spå noget om i kraft af, at registrene ikke må samkøres, men at det fanger de unge, er hun ikke i tvivl om.

- Man kan se det i øjnene, når de har været ude at køre.

Så sjovt

Start nummer et bestod af Haris Turkanovic og anden kører Dmytro Torbensen, som efter første gennemkørsel var overraskede over, at det rent fysisk havde været så hårdt. Specielt armene var påvirkede efter kørslen mellem keglerne og de andre forhindringer. De medgav begge, at det både havde været sjovt og udfordrende, og at det havde været ganske anderledes, end de havde forventet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11