23948sdkhjf

Atera ny på det danske marked

Michael Bildsøe Møller er gået solo med TourGEAR.
Den tyske producent af transportudstyr Atera har netop indgået aftale med et nyt distributionsselskab i autobranchen, TourGEAR ApS i Roskilde, som har fokus på produkter til folks aktive fritid og til de mere professionelle behov. Bag TourGEAR står 39-årige Michael Bildsøe Møller, som har 20 års erfaring i autobranchen, senest som produktchef på netop transportudstyr hos Bülow og tidligere som indkøber hos den nordjyske autogrossist, Pajo.

- Valget af netop Atera skyldes helt klart tyskernes måde at tænke i detaljer og så deres testresultater, udtaler Michael Bildsøe Møller.

- Det er helt fantastisk at se, hvordan der er fokus på sikkerhed, design og produktegenskaber. For eksempel leveres de fleste af produkterne fuldt samlet og klar til brug. Lige præcis dette punkt gør produkterne interessante for mine kunder at arbejde med, og i den sidste ende er det forbrugeren, som føler sig langt mere tryg, og ikke selv risikere at fejlfortolke en monteringsanvisning. En anden detalje er at tagbøjlerne leveres uden ekstra omkostning med et såkaldt anti-hylkit. Til marts kan vi levere meget efterspurgte tagbøjler til eksempelvis Skoda Fabia Combi modeller, uden at de langsgående tagrælinger er en nødvendighed, siger han.

Produktporteføljen er inden for kategorierne skibokse, tagbøjler, cykelholdere, skiholdere og udstyr til vandsport. Atera er original leverandør til blandt andre BMW, Audi, VW, Opel, Kia og Suzuki.

Hovedparten af produkterne til Danmark bliver med direkte leveringer fra Atera i Sydtyskland, men Michael Bildsøe Møller er i gang med at etablere et mindre servicelager.

Mere om Atera og TourGEAR på www.tourgear.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078