23948sdkhjf

Teltvogn med alt i el til Alpernes isnende kulde

Direktør Per Flensted fra Dometic stiller med en yderst veludstyret teltvogn ved Camp-let Winter Challenge i Østrig, der sætter nye standarder for komfort under den snedækkede teltdug.
En gruppe Camp-let entusiaster er i disse dage i færd med at gøre bil og teltvogn klar til skiferie i de østrigske alper. De skal deltage i årets Camp-let Winter Challenge – et stævne, der samler folk fra flere europæiske lande med hang til lejrliv i minusgrader.

- Det er jo fristende at kalde os "Camp-let idioter", og jeg skal da blankt indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg første gang hørte om en skiferie med teltvogn som hotelværelse, siger Per Flensted, adm. direktør i Dometic Denmark A/S, der også er en af de store leverandører af komfort til camping- og caravanbranchen.

Direktøren lægger ikke skjul på, at han sætter pris på bekvemmelighed – også selv om det hedder campingferie. Sammen med en medarbejder fra Dometic har han derfor arbejdet på at gøre Camp-let’en til et rullende femstjerners hotelværelse.

- Jeg tør godt garantere, at vi kommer til Østrig med den mest veludstyrede Camp-let, verden endnu har set, siger Per Flensted.

Gasgenerator til føntørrer

Ikke mindst vil en indbygget gasgenerator sørge for 220 volt strøm til ovn, køleboks og fryser, så der kommer til at dufte af hjemmebag og rendyrket dagligstuehygge, når Dometic-folkene ruller sig ud i alpelandet. For på campingpladser ved man aldrig helt, om der er tilstrækkelig strøm.

Den 47-årige direktør, der efterhånden er ved at være lidt tyndhåret i toppen, er ikke bleg for at gøre lidt af et nummer ud af sin udstyrs-passion.

- Vi har da også føntørrer med, så vi undgår at komme ud i den kolde frost med vådt hår, smiler han.

Mens Camp-let Winter Challenge i år ruller for tredje gang, er det første gang, Dometic deltager. Per Flensted ser frem til at vise, hvad man rent faktisk kan skabe af bekvemmelighed med det rette udstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078