23948sdkhjf

Garmin opkøber Navigon

De to navigationsleverandører, Garmin og Navigon, har underskrevet en aftale om, at Garmin køber Navigon.

- Denne erhvervelse er et vigtigt supplement til Garmins eksisterende automotive og mobile forretning. Navigon har investeret betydeligt i den europæiske automotive OEM-forretning, og vi mener, at vi hurtigt kan udvide vores automotive OEM-fodspor gennem denne erhvervelse, siger Cliff Pemble, Garmins adm. direktør.

- Med Navigon får vi samtidig en af de bedst sælgende navigationsapplikationer til iPhone- og Android-platformene - noget, som vi forventer vil styrke indtægterne for det kombinerede selskab fremover. Ved at kombinere Navigons og Garmins styrke forbedres også vores konkurrenceevne især i Europa, tilføjer han.

Navigon har hovedkvarter i Tyskland og har cirka syv procent af markedet for bærbare navigationsenheder i Europa.

- Vi ser frem til at dele ekspertise, teknologier og relationer mellem Navigon og Garmin for at servicere flere kunder, udvide produktsortimentet og føre an på markedet med hardware- og software-innovation, siger Egon Minar, adm. direktør for Navigon.

Navigon vil blive drevet som et datterselskab til Garmin. Aftalen mangler endnu den nødvendige godkendelse fra myndighederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062