23948sdkhjf

Viser oplæg til ny London Taxa

VW har præsenteret et nyt koncept til en London Taxa, som er baseret på den tidligere viste lille Up Space. VW’s designchef Klaus Bischoff var selv i London for at præsentere nyheden.

Modellen er udviklet til at imødekomme de strengere krav til biler i storbyerne, og kører på lithium-ion batterier med en kapacitet på 45 kilowatt i timen. Det giver en maksimalt motoreffekt på 115 hk og en teoretisk tophastighed på 120 km/t, men vigtigst er dog rækkevidden, som VW lover ligger på omkring 300 kilometer, før opladning. 80 procent af opladningen sker i løbet af kun én time.

Bilen er mindre end VW’s mindste model i programmet, Fox, og måler kun 3,730/1,680/1.600 millimeter i længde, bredde og højde. Den er udstyret med alt i sikkerhedsudstyr og underholdning, samt et mindre rum bagude til chaufførens ting. VW oplyser samtidig, at den ikke opfylder regulativerne for taxa i London for tiden, men projektet er udviklet for at vise, hvad fremtiden i storbyerne bliver, med de stadig strengere krav til de almindelige traditionelle bilers udstødning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078