23948sdkhjf

Ny indendørs transportmesse i 2013

En ny dansk transportudstilling ser dagens lys i dagene 5., 6. og 7. april 2013, hvor Lastbil Magasinet i samarbejde med Messe C i Fredericia slår dørene op til Transportmessen 2013. Den nye indendørs messe er for hele den danske godstransport.
- Vi vil lave en messe, der er nede på jorden, men samtidig flot og professionel, således at de besøgende føler, at de har haft en lærerig dag og har fået noget med hjem. Det bliver en messe, der sætter fokus på forhandlernes produkter samt innovation og udvikling inden for godstransport, siger salgschef Bjarne Routhe fra Lastbil Magasinet.

Ideen til at stable en ny indendørs messe i Danmark på benene kommer på baggrund af opfordringer fra branchen selv.

- Flere firmaer inden for transportbranchen har sagt til os, at messer er for dyre, og at man får for lidt ud af dem. Gør noget. Det har vi så valgt at gøre i samarbejde med Messe C Fredericia. Vi forventer, at mange udstillerne kan spare op til 30 procent på deres standleje, siger Bjarne Routhe.

Med næsten halvandet år til messen melder flere af landets førende opbyggere og forhandlere allerede deres støtte til det nye initiativ, for eksempel Jens Erik Platz, direktør i Brdr. Platz A/S, der opbygger og forhandler køretøjer til transportbranchen, Carsten Johansen, direktør i opbygger- og forhandlervirksomheden CNA Handel, samt Jens Kristoffersen, direktør for kran-importøren Palfinger Danmark A/S.

Beliggenheden i det østjyske ud til Lillebælt er med til at gøre messen attraktiv og et naturligt samlingspunkt for hele den danske transportbranche, mener han.

Med 30.000 kvadratmeter fordelt på fire messehaller og gode forhold for udstillere, konferencecenter og restaurant er der gode rammer i Messe C i Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079