23948sdkhjf

Udvikler effektivt og let differentiale

Schaeffler Gruppens INA-datterselskab har udviklet et letvægtsdifferentiale, der er mere nyskabende, mere kompakt, lettere, og mere effektivt end markedets øvrige, oplyser INA. Differentialet vejer 30 procent mindre end et konventionelt, der vejer cirka ni kilogram.

Det mindre differentiale giver samtidig konstruktørerne 90 millimeter mere plads, ligesom det er udviklet i nye og stærkere materialer.

Dr. Thomas Smetana, udviklingschef hos INA, udtaler, at det mindre differentiale giver bedre plads til de nye dobbeltkoblingssystemer og til elektrokomponenter til hybridkøretøjer.

Et ekstra plus er en reducering af brændstofforbruget, og dermed også mindre CO2.

Schaeffler Gruppens andre kendte produkter er FAG kugle- og glidelejer, samt LuK koblingssystemer. Dertil et selskab med adresse i tyske Husum for vindteknologi.

Schaeffler blev grundlagt i Tyskland i 1946 af brødreparret Schaeffler. Gruppens hovedkvarter ligger i Herzogenaurach, og forskningscentret i Schweinfurt. Koncernen beskæftiger 65.000 medarbejdere på 62 fabriksanlæg på kloden. Den danske afdeling ligger på Jens Baggesens Vej 90 i Aarhus N, samt på et lager på Meterbuen 32 i storkøbenhavnske Skovlunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125