23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

JES MUNK FRA SILKEBORG, der er dansk deltager i årets Dakar Rally, styrtede på dag seks, kun ni kilometer fra målet på dagens 423 kilometer-etape i Chile. Han kom på sygehus med en beskadiget albue.

HALVVEJS I DAKAR RALLYET i Chile ligger VW Touareg 3 forrest i feltet med Carlos Sainz/Lucas Cruz, foran mærkekollegaerne Nasser Al-Attiyah/Timo Gottschalk.

ALLAN SIMONSEN KOMMER ikke med i årets 24 timers løb på Daytona-banen i Florida for Aten Racing. Teamchef Tony Dowe har i stedet tilmeldt et rent fransk mandskab i Ferrari F430 og udtaler, at han er begejstret for danskeren, men måtte droppe ham, da han ikke kunne skaffe penge nok til deltagelsen.

DANSKE KRIS NISSEN har nu reageret på de kraftige beskyldninger mod ham for sexchikane. Han har til Dagbladet Braunschweiger Zeitung fra VW’s tyske hjemstat sagt, at det hele er opstået ud af ingenting. "Beskyldningerne er helt uden hold i virkeligheden. Det, man er i gang med, er et karaktermord. Derfor kommer jeg til at tænke på, om det hele er iscenesat. Det er spændende, at finde ud af, hvem der står bag. Sagen har skadet ikke bare mig, men også VW Motorsport", citerer bladet Kris Nissen.

EN TOPCHEF I EN stor bank i Bayern, Gerhard Gribowsky, er anholdt og sigtet for bestikkelse på omkring 50 millioner dollars. Det skal angiveligt være penge fra Formel 1 selskabet, skriver tysk presse. Da mediamogulen Leo Kirch gik fallit i 2002, overtog delstatsbanken Kirschs flertalsaktier i Formel 1 selskabet. Andelen blev solgt i 2005 ved hjælp af den sigtede bankdirektør, før nogen vidste hvad aktierne var værd, og det er denne imødekommenhed, der fik klokkerne til at ringe, da et par journalister begyndte at grave sagen frem sidste efterår. De fandt ud af, at den pågældende bankdirektør havde store konti stående i Caribien og på Mauritius. Det betegner bankdirektøren som familieformue og honorarer. Det hele endte med, at Formel chefen Bernie Ecclestone, som dengang var under pres fra de andre store aktionærer, angiveligt fik magten tilbage i Formel 1 organisationen. Statsadvokaten i München skal nu finde ud af, hvor de 50 millioner dollars kommer fra. Det er den største bestikkelsessag i Bayerns nyere historie og med Formel 1 på menuen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125