23948sdkhjf

Legend Car Cuppen vokser

Legend Car bilerne fik debut i foråret 2009 i Danmark. Det er amerikanske kopier i 5/8 størrelse, og publikum har taget godt imod de små baneracere, der har givet tilskuerne nogle spænende oplevelser, når tre biler drifter side om side gennem svingene. Nu oplyser Tom Pedersen, Padborg Park I/S, at der er solgt yderligere fire biler, siden sidste sæson sluttede. Nu er der 28 i alt i Danmark. Han står for importen af bilerne såvel som af reservedele med mere fra USA, og der er tale om billige stumper. For eksempel koster en kofanger til en af bilerne blot 312,50 kroner, og vel at mærke inklusive moms, pointerer Tom Pedersen.

De mange biler kan i denne sæson komme ud at køre i syv løb her i landet, som hver især omfatter tre afdelinger, og kalenderen er klar med start på Padborg Park den 7. maj. Derefter på Ring Djursland, tilbage til Padborg Park, FDM Jyllandsringen, og tre løb igen på Padborg Park.

Hertil kommer et nyt initiativ, hvor arrangørerne i Belgien, Holland, Tyskland og Danmark er gået sammen om at etablere en europæisk løbsserie, der giver større udfordringer til kørerne. Ingen af de udenlandske løb på hollandske Zandvoort eller tyske Oschersleben overlapper den danske serie, men den belgiske afdeling på Spa-Francorchamps afvikles i samme weekend som finaleløbet på Padborg Park den 9.-10. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141