23948sdkhjf

Nyhed inden for forsikring til leasingbilen

Easyfleet lancerer komplet behandlingsforsikring ved bilulykker via Codan.
1. november lancerer easyfleet en nyskabelse inden for forsikring til leasingbilen: Codan Care, som er en komplet behandlingsforsikring ved bilulykker. Hvis uheldet skulle være ude, får man med easyfleets forsikring hurtigt adgang til både behandling, genoptræning og krisehjælp.

Behandlingsdelen dækker akut krisehjælp med op til ti behandlinger hos en autoriseret psykolog. Har man fysiske skader, kan man komme hurtigt til behandling hos en privat speciallæge eller på et privathospital. Og endelig kan man komme til genoptræning hos en fysioterapeut, kiropraktor, ergoterapeut og/eller talepædagog. Behandlingsforsikringen gælder alle passagerer i bilen – også personer uden for familien som kammerater og venner.

Ud over den sædvanlige ansvars- og kaskoforsikring indgår også en afleveringsforsikring. Afleveringsforsikringen dækker de uforudsete småskader, som kan opstå på bilen i løbet af aftaleperioden, og betyder, at bilen ved aflevering kan have op til fem skader med en maksimal. dækning op til 25.000 kroner, mens kunden kun har en selvrisiko på 5000 kroner.

Forsikringen kan tegnes på alle biler på hvide plader, uanset om de er privatleasede eller firmabiler, oplyser salgschef Frank Neergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079