23948sdkhjf

Ny chef for brugtbilforhandlerne

Dansk Bil Forhandler Union leder efter afløser for Jakob Tornvig.
Efter seks år på posten har lederen af sekretariatet i Dansk Bil Forhandler Union, Jakob Tornvig, valgt at skifte job, og derfor leder DBFU nu efter en ny leder.

Den 53-årige Jakob Tornvig skifter tilbage til sin gamle branche, idet han skal være redaktør for lokalavisen Tørring Folkeblad, som han tidligere har ejet.

Jakob Tornvig, som selv bor i Tørring ved Horsens, bliver dog på sin post i DBFU frem til den 1. april via sit hjemmekontor.

Hans afløser skal hyres af DBFU-bestyrelsen, anført af foreningens nye formand, Kai Lykke Jensen, Jensen Biler i Roskilde, der i foråret afløste Jørn S. Therkildsen som formand.

- Vi har fundet en god løsning, som jeg har det godt med. Vi skal nok fælles komme i mål, siger Jakob Tornvig.

Jakob Tornvig er oprindeligt handelsuddannet og havde beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation i 15 år, inden han kom til DBFU, hvor han i sin tid afløste T.C. Lund.

- Det har været en spændende tid, konstaterer Jakob Tornvig, som inden han blev sekretariatsleder arbejdede for DBFU med kontakt til nye medlemmer og derfor havde et godt kendskab til foreningen.

DBFU blev stiftet tilbage i 1996 og tæller i dag cirka 80 medlemmer.

- Vi har taget Jakob Tornvigs opsigelse til efterretning og kan da godt forstå den, idet han har brugt megen tid på transport til møder i København. Stillingen kræver særlige kompetencer – man skal for eksempel kunne tale med både myndigheder og medlemmer, kunne begå sig på skrift og i tale samt sætte sig ind i juridisk stof, siger formand Kai Lykke Jensen.

Der var ansøgningsfrist den 26. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141